مواد لازم سوپ بلغور
1- بلغور جوی پاک شده دو پیمانه
2- پیاز یک عدد
3- سینه مرغ یک عدد
4- پودر آویشن به میزان لازم
5- آبلیموی تازه به میزان لازم
6- جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری
7- رب گوجه فرنگی، فلفل و نمک به مقدار لازم
8- هویج دو عدد
مراحل پخت سوپ بلغور
ابتدا بلغور را چند ساعت قبل خیس میکنیم تا آماده شود و آن را در یک قابلمه به همراه مقدار آب و نمک در حرارت زیاد و با درب باز قرار می دهیم تا آب بجوشد و بعد از اینکه آب جوشید، حرارت را کم کرده و سینه مرغ را اضافه می کنیم و درب قابلمه را نیمه باز می گذاریم و دو ساعت صبر می کنیم تا مرغ و بلغور جو بپزند. ما باید در این مدت به صورت مرتب مواد در قابلمه را هم بزنیم تا ته نگیرد، حال هویج و پیاز را به صورت ریز رنده می کنیم و جعفری هم پس از شستن خرد می کنیم، بعد از گذشت دو ساعت سینه را از قابلمه خارج و با چنگال آن را ریش ریش می کنیم و مجدد آن را با پیاز و هویج رنده شده به قابلمه برمی گردانیم و کمی رب اضافه می کنیم تا سوپ مان خوشرنگ تر شود و سپس ادویه های لازم که شامل آویشن و فلفل سیاه و کمی زردچوبه و نمک هستند را اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا نیم پز شود حال بعد از اینکه نیم پز شدند، سبزی سوپ را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم که سبزی سوپ هم خوب بپزد توجه داشته باشید شما به جای جعفری می توانید از گشنیز هم در کنار جعفری استفاده کنید. در ده دقیقه آخر پخت کمی آبلیموی تازه هم به سوپ مان اضافه می کنیم تا خوشمزه تر شود و بعد از اینکه سوپ به خوبی جا افتاد حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم و آن را در ظرفی سرو می کنیم.
برای اطلاعت بیشتر غذاهای سنتی ایرانی به سایت مورد نظر مراجه کنید.
موضوعات مرتبط:
برچسبها: